Хороскоп за 28 януари, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Задачите за деня ви се струват скучни и отегчитлни. Опитайте да погледнете от добрата страна на нещата – ще натрупате опит и ще ставате все по-бързи в изпълнението им. Не трябва да оставяте задължения за утре, така че запрятайте ръкави и действайте! Възможно е покана за среща довечера да ви изненада приятно.

Телец
Напоследък обръщате твърде много внимание на хората около вас. Крайно време е да се фокусирате върху вашите нужди и желания и да обмислите някои лични планове и идеи. Стойте далече от конфликти на работното място. Отдайте се на спокойната и приятна вечер – вие избирате къде – вкъщи или в приятелска компания навън.

Близнаци
Денят ви ще е спокоен. Послушайте съвета на някой близък за ваш проблем и се заемете с решаването му – ще си спестите много усилия и нерви. Прекарайте време със семейството си – напоследък не сте имали възможността да прекарате повече време заедно. Ще получите интересна новина, която ще заздрави позициите ви.

Рак
Вторник ще е напрегнат. Предстоят ви сериозни разговори, както с близките ви хора, така и с колегите. Намерете баланс между говоренето и слушането – понякога е по-добре да си замълчите, а друг път да изкажете мнението си. Вечерта се насладете на хобито си или на приятна среща с приятели в заведение по ваш вкус.

Лъв
Опитайте да запазите спокойствие днес – колкото и напрегната да е обстановката около вас. Ако нещо не върви по план, намерете по-добър начин на изпълнение. Ще ви хрумнат интересни идеи, от които ще си възвърнете увереността. Намерете баланса между работа и почивка, както и в комуникацията с близките ви хора.

Дева
Ще имате чувството, че нещо липсва, но не знаете какво. Ще успеете да се справите и без него – мислете логично и рационално. Чувствате се продуктивни, но не забелязвате колко сте изморени. Добре е вечерта да прекарате време с близките си – те със сигурност ще ви помогнат да се отпуснете. Имате нужда да презаредите батериите си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар