Емо Чолаков направи сензационни разкрития за новото предаване, което ще води

Гласувайте за статията

Той остана верен на стила си

Емо Чолаков остана верен на стила си. Днес той бе ексклузивен гост в предаването „Здравей, България“ по Нова тв.

Той започна интервюто си с думите: „Мамо, пак съм по телевизора!“
Той не пропусна да се усмихне широко и да помаха в екрана на зрителите.

Емо Чолаков

Той остана верен на стила си

Поводът за гостуването му, бе предстоящия нов телевизионен формат.
„Там ще е много горещо, чак и на мен ще ми е нещо супер ново и странно. Ще е жега. Става дума за любов“, коментира Чолаков.

„Става дума за любов, а не за пари. Радвам се, че се включвам в проект, където в основата е любовта, защото малко взехме да не вярваме в нея, а тя е всичко, като се замисли човек“, посочи бившият водещ на прогнозата за времето.

Става въпрос за реалити, на кастинга за което са отишли над 2000 двойки. От тях само 10 ще участват в ефира.
„Мисля, че това ще е едно от най-позитивните предавания по нашите ширини. Няма да има нищо жълто, никакви кризи. Макар че, кризите са нужни на любовта, за да я утвърдят. Ако ги няма кризите, няма да я има и любовта. Целта на предаването е да доказваме любовта на двойките, не да я опровергаваме“, посочи Чолаков.

„Ще видим всякакви хора – адвокат, стюардеса, надзирател в затвор, градинар. Единственото, което ги обединява, е истинската любов. Имаме двойки от 18 до 40 плюс годишни. Имаме хора, които имат 20-годишни деца, както и такива с малки бебенца“, разказа водещият.

Наградата в края на предаването е от 50 000 до 100 000 лева. Сумата варира, защото всеки ще получи колкото си изкара, обясни той. Предаването ще се излъчва от 22 февруари всяка събота и неделя, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар