Николаос Цитиридис разказа играта на Слави Трифонов от раз

Николаос Цитиридис разказа играта на Слави Трифонов от раз
1 (20%) 1 vote

Дългия се провали дори с подлия си номер, който се опита да скрои

Николаос Цитиридис, който нахлу с гръм и трясък в телевизионния ефир, разби на пух и прах предшественика си в студиото на Би Ти Ви – Слави Трифонов.

Новобранецът дебютира като водещ снощи, но за огромно съжаление на мнозина, не затвърди първоначалните песимистични прогнози, че вечерното шоу на медията е обречено, тъй като Цитиридис е непознато лице за широката общественост.

Николаос Цитиридис

Дългия се провали дори с подлия си номер, който се опита да скрои

Точно обратното – Николаос Цитиридис не само демонстрира завидно самочувствие, а и невероятно екранно присъствие, еродиция и красноречие. Той определено даде сериозна заявка кой ще бъде безапелационният фаворит на зрителите в медийната битка за вечерно шоу.

Мнозина изобщо не бяха изненадани от това, че Николаос Цитиридис се справя блестящо под светлините на прожекторите. Той вече многократно е показал уменията си да води шоу от сцената на „Клуб Комеди“, преди да получи апетитното предложение от телевизията.

Новият водещ се хареса на зрителите със свежите си скечове. На много от тях, автор е самият той. Няма никакво съмнение, че успя да забие в земята прехвалените сценаристи на Дългия. Припомняме, че те многократно бяха уличавани в кражба на идеи и чужди хрумки, а направо и на цели статуси от „Фейсбук“ и „Туитър“, представящи ги след това за свои.

Ергенът Цитиридис влезе под кожата и на дамската аудитория с 24-каратовата си усмивка, харизма и положителна енергия. Вероятно ще се съгласите, че всичко това никак не се отдаваше на вечно начумерения му предшественик от Учиндол.

А на фона на мащабността и амбицията, с които действа новоформираният специално за шоуто на Цитиридис екип от Би Ти Ви, кабеларката на Дългия направо бледнее. Близо 80 професионалисти – сценаристи, редактори, продуценти, специалисти по проучвания, оператори, стилисти, координатори гости и др. са се нагърбили с амбициозната задача да превземат тв ефира в късните делнични часове.

Несъмнено даде сериозна заявка

Новото и по-просторно студио, построено на същото място, от което бе излъчваното „Шоуто на Слави“, е еталон То не отстъпва по нищо на най-актуалните в световен мащаб декори. Вярно – важна е не опаковката, а съдържанието, но студиото на Цитиридис грабва на секундата окото на драгия зрител, докато вехтите декори на Трифонов чисто и просто отблъскваха.

В отчаянието си как да бъде конкурентноспособен на телевизията, в чийто ефир се задържа 18 години, дни преди старта на младия Николаос, Слави прибегна до подъл номер.
По този начин обаче само издаде безсилието и страха му от нахъсания му млад колега.

От 7/8 Тв надуха фанфарите със съобщение до медиите, с което анонсираха сензационен гост на Трифонов – Димитър Рачков. Направено бе внушение, че зевзекът от Бургас едва ли не е предал Магърдич Халваджиян и занапред ще се изявява при Дългия.

Нищо подобно! Първо – Рачков няма да си тръгне от братя Халваджиян за нищо на света. Няма как да го направи като се има предвид, че благодарение на техните формати целогодишно се изявава в тв ефира. Едва ли би зарязал изявите си в най-гледаната телевизия заради кабеларката на Слави.

И второ – в 7/8 Тв трябва да са големи наивници, за да повярват, че ще срутят рейтинга на конкурентите и ще изплашат гаргите (в случая Би Ти Ви и Цитиридис) точно с Рачков. Той отдавна втръсна на зрителите с инфантилните си смешки и с вечния си абонамент за Нова телевизия.

Накратко, както каза самият Николаос Цитиридис заяви минути, след като се появи в ефир: „Името е „Ейййй“, а шоуто е „Уауууу!“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Николаос Цитиридис разказа играта на Слави Трифонов от раз”

 1. zlatena

  ян. 28. 2020

  Всички знем ще тв бтв лъжат за рейтинга истината е обаче е друга нова тв и 7/8 са с много по висок рейтинг колкото хич това да не им харесва на малоумните шефове на тв бтв

 2. zlatena

  ян. 28. 2020

  Шоуто на Николас Цитридист беше безинтересно скучно дори няма да изкара на екрана 2 месеца пълен провал на безмозъщните шефове на тв бтв

 3. Тами

  февр. 01. 2020

  Доста постно шоу, близо до провал!

 4. sidin4o

  февр. 01. 2020

  … е как няма да изкара 2 месеца я скиф!
  тук пише: имАл голЕмо присъствие и ерОдиция…
  сигур’ иде от еротика или от ерозия таа негова ерОдиция ;)))

  … иначе да викнат некой озвучител, че мацето пее някак като в обор, микрофоня и излиза в ефир през другите микрофони!
  цирк! май е част от смехУрията!? ;)))
  язък за натруфеното студ-ЬО и натопорченото оч-акванЬе!

Добавете коментар