Селена Гомес с нови разкрития за връзката си с Джъстин Бийбър (Какво сподели?)

Гласувайте за статията

Селена Гомес с песен, посветена на Джъстин Бийбър

Селена Гомес разкри как се е чувствала по време на връзката си с Джъстин Бийбър. Двамата бяха заедно девет години, като се разделяха и събираха на няколко пъти. През 2018-та година официално прекратиха взаимоотношенията си, а само няколко месеца по-късно Бийбър вече беше женен за Хейли Болдуин.

За романтичния живот на Гомес не се знае много, но засега изпълнителката не е била засичана с нова любов. Тя обаче се фокусира върху себе си и кариерата си, подложи се на операция, успя да се съвземе след силна депресия и изкара цял нов албум. „Rare“ оглави класациите и разкри нова страна на звездата.

Много от феновете й се обзалагаха, че част от песните са посветени именно на Джъстин. Един от синглите на Гомес се казва „Lose you to love me“, където пее: „Само за два месеца ме замени, сякаш е много лесно“, което беше обвързано с новата връзка на Бийбър с Хейли. Досега обаче Селена не потвърждаваше тези слухове, но последното й интервю вече не оставя никакви съмнения.

В разговор с водещата Лулу Гарсия-Наваро за предаването й „Weekend Edition Sunday“ по NPR, 27-годишната изпълнителка говори откровено затова какво се крие зад текстовете й. Гомес призна, че писането на „Lose you to love me“ не е било лесно, но пък в момента се чувства много по-добре от казаното в песента.

Журналистката обаче не беше много доволна от този отговор и натисна още повече в раната. „Казваш сбогом на Джъстин Бийбър, за когото смятам, че говориш“, казва Наваро, на което Гомес отговаря: „Трябваше да споменеш името, разбирам те“. Въпреки че разделите им никак не бяха лесни, изпълнителката признава, че е успяла да намери сила във всичко това.

Тормоз

„Опасно е да мислиш като жертва. И не се отнасям с неуважение. Наистина вярвам, че бях жертва на определено отношение“, призна Селена преди Гарсия-Наваро да я попита дали има предвид емоционален тормоз. „Да, мисля, че можеш да го наречеш емоционален тормоз“, каза Гомес.

Тя добавя, че е трябвало да помисли за решенията, които прави и да погледне ситуацията в очите на зрял човек. „Колкото и да не ми се иска да говоря на тази тема до края на живота си, съм много горда от себе си, че в момента се чувствам силна и съм намерила начин да премина през това по най-добрия възможен начин“, казва още изпълнителката.

Селена Гомес проговори за връзката си с Джъстин Бийбър сн. Инстаграм

Селена Гомес проговори за връзката си с Джъстин Бийбър сн. Инстаграм

Засега няма официален отговор от страна на Джъстин Бийбър, както и от съпругата му Хейли, пише tialoto.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар