Зетят на Митьо Очите се кипри като манекенка в съда

Гласувайте за статията
Велислав пръска хилядарки за дизайнерски тоалети

Велислав Попов, зетят на подсъдимия мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите, отделя доста повече време за външния си вид, отколкото половинката му Станислава – пише в. „Уикенд“. До този извод стигнаха присъстващите в залата на Специализирания съд, където в началото на седмицата трябваше да стартира процесът срещу Морския Ал Капоне и бандата му от 12 души – отбелязва изданието.

Стартът по делото бе отложен за 10 февруари заради липсата на част от съдебните бумаги, а на присъстващите в кулоарите на съда силно впечатление направи облеченият по посредна мода в съкпи дизайнерски тоалети зет на Митьо Очите.

Велислав Попов се бе накиприл за пред магистратите с яке за 5000 лева от последната колекция на Филип Плейн, а под него бе нахлузил дизайнерски пуловер на „Валентино“ за близо 2000 лева. Впити по краката дънки на „Дискуеър“, обувки „Баленсиага“ за 700 евро и кожена чанта „Армани“ тип „Диагоналка“ завършваха цялостния аутфит на Митьовия зет, от когото лъхаше и силен аромат на френски парфюм.
„Като за модно ревю се е нагласил“ – шушукаха присъстващите в съдебната зала.

Въпреки модерните одежди обаче на всички направи впечатление, че Велислав е командорен от далеч по-семпло и неугледно облечената му половинка Станислава. Голямата щерка на Митьо Очите неколкократно скастри мъжа си в кулоарите на съда и не остави съмнение кой командва парада вкъщи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар