Чалга певицата Татяна се отказва от музиката! (става фитнес инструктор)

Чалга певицата Татяна се отказва от музиката! (става фитнес инструктор)
5 (100%) 1 vote

Татяна се отказва от пеенето, за да стане инструктор по фитнес!

Най-яката фолкаджийка зарязва пеенето! Чалга фурията Татяна от години е силно запалена по фитнеса и силовите упражнения, но досега й беше предимно като хоби.

Татяна

Татяна зарязва пеенето, за да се отдаде на фитнеса, който й е страст от години

Изваяната от мускули и изпъкнали жили чалгарка вече се е усетила, че може да си изкарва хляба не само с микрофон, но и като тренира мъже с големи кореми и жени с отпуснати паласки.

Татяна от дълго време не може да се похвали с толкова участия за месец, колкото правят най-популярните й колежки. И затова намира странични начини да закрепя семейния си бюджет.

Покрай повторенията в залата осъзнава, че може да стане треньор и да помага на неуверени момичета да направят като нейното тяло. И въпреки че е на 41 години, слага в малкия си джоб далеч по-млади от нея мадами.

В клиповете си чалгарката не пропуска възможност да покаже не само стегнатото си тяло, но и новия си комплект гигантски силиконови гърди.

Разголванията й станаха все по-чести, след като Татяна се разведе с дългогодишния си мъж. А причината беше, че го хвана в крачка с много по-млада жена.

Източник: България днес

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар