Синът на Антония Петрова с приказен рожден ден (Вижте къде го заведе)

Синът на Антония Петрова с приказен рожден ден (Вижте къде го заведе)
5 (100%) 1 vote

Синът на Антония Петрова с няколко партита и торти за първия си рожден ден

От година Антония Петрова е горда майка на Благовест Ивайло Батинков. Миската не пропуска всяка удобна възможност да похвали сина си в профилите си в мрежата. Тя често споделя и много снимки от семейните ваканции и празници.

Само преди няколко дни Благовест навърши една годинка, а Антония и този път зарадва всички свои фенове с много кадри от празника. Към тях щастливата майка сподели как е минал празника на нейния малчуган.

„Приятели, на 17.01. семейство Батинкови, отпразнувахме  първия рожден ден на нашия първороден син Благовест Ивайло Батинков! Със съпруга ми Ивайло, смятаме че този ден е най-големият празник за нашето семейство поради ред причини: 1. Аз станах майка за първи път; 2. Съпругът ми стана баща за първи път; 3. Аз имам имен ден; 4. На 17-то число всеки месец празнуваме „годишнина“ от запознанството си на 17-ти март и от сватбите си на 17-ти юни и т.н; 5. И разбира се, най-основателната причина – раждането на сина ни!

За първия си рожден ден Бест получи многобройни изненади, подаръци и няколко торти, с няколко празника! Подарихме му седмица в Абу Даби, в два от най-интересните увеселителни парка в света, изпълнени с невероятни преживявания за деца и не само (мама и тате също се забавлявахме много): Worner Brothers Abu Dhabi и Ferrari World Abu Dhabi!

Антония Петрова с приказен рожден ден за сина си сн. Инстаграм

Антония Петрова с приказен рожден ден за сина си сн. Инстаграм

Както и седмица в Дубай, където посетихме един от най-големите аквариуми и VR park! Преживяванията бяха уникални и трудно могат да се опишат с думи, затова ще споделим някои подбрани моменти с вас! Честит първи рожден ден Наше Всичко, Наше Щастие, Сине! Обичаме те, ти си смисълът на живота ни! С появяването си ни показа, че животът ни започна истински на 17.01.2019! Семейството е всичко!“, написа Антония в Инстаграм и зарадва феновете си с много снимки от празника на Благовест.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар