Кралицата и Кейт Мидълтън избраха новите втори дами в двора (Ето кои ще заместят херцозите Съсекс)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет и Кейт Мидълтън избраха заместничките на Съсекс

Вече е ясно кой ще поеме щафетата от херцозите на Съсекс. Кейт Мидълтън и кралица Елизабет определиха новите втори дами в двора. След оттеглянето на американската актриса и принц Хари, двореца бързо трябваше да прехвърли задълженията им на други. Любимата снаха на кралицата – графиня Софи Есекс ще поеме техните задължения. Принцесите Беатрис и Йожени също ще взимат по-активно участие в кралския живот.

Доскоро двете принцеси от семейството живееха почти нормален живот. За разлика от Уилям и Хари, те не се движат с въоръжена охрана непрекъснато, имат право да работят извън кралското семейство и да живеят като обикновени хора. Йожени и съпругът й Джак Брукбанкс дори живеят в малка къщичка в района на двореца Кенсингтън, докато Беатрис планираше да замине за Америка, с любимия си Едуардо Моци. За съжаление и на двете, отсега — нататък ще им се наложи да търпят по-голямо внимание от страна на пресата заради абдикацията на Хари.

Двете принцеси ще поемат част от задълженията на Съсекс, както и патронажа на някои благотворителни организации. Като втора дама в кралския двор обаче се очертава Софи Есекс. Принцеса Ан продължава да изпълнява своите задължения, но принц Едуард и съпругата му ще поемат най-голямата тежест от всички.

Досега Софи бе известна само като най-любимата снаха на кралицата, въпреки скандала преди години. Освен това тя е посланик на Елизабет за всички официални събития в чужбина.

Софи Есекс, Беатрис и Йожени са новите втори дами в двора, решиха Кейт Мидълтън и кралицата сн. Twitter

Софи Есекс, Беатрис и Йожени са новите втори дами в двора, решиха Кейт Мидълтън и кралицата сн. Twitter

За новата роля на Софи се разбра по време на първия прием на принц Уилям и Кейт в Бъкингам. Тя и принцеса Ан оказаха изключително сериозна подкрепа на младата кралска двойка. Принц Хари и съпругата му от своя страна решиха да се оттеглят в Канада и да се откажат от официалните си задължения. По тази причина графиня Софи ще играе ролята на втора дама в кралския двор. А това означава, ще бъде до Кейт и Уилям не само на официални събития, но и става третата най-важна фигура в двореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар