Томас Маркъл заплаши: Ще продължа да излагам Меган, докато не се свърже с мен!

Гласувайте за статията

Томас Маркъл заплаши, че ще продължи да дава интервюта за Меган

Томас Маркъл обяви война на дъщеря си Меган Маркъл. Бившият режисьор по осветлението даде да се разбере, че ако херцогинята не се свърже с него, той ще продължи да дава скандални интервюта всеки месец. И ще я излага докато му проговори.

Изявлението идва след поредица от интервюта, които Томас даде. Той обяви, че Меган и Хари са му длъжници, а освен това настоява дъщеря му да се свърже с него. Маркъл заплаши, че ще продължава да дава неудобни интервюта и ще излага Меган, ако тя не потърси контакт с него в най-скоро време.

Той вече сподели снимки от ученическите й години, разказа доста неудобни истории за детството й, извади на показ и някои наистина неловки факти. Но Маркъл сподели, че може наистина да злепостави дъщеря си, ако не потърси контакт с него.

„Ако след това интервю не чуя някой да ми се обади в рамките на 30 дни, аз отново ще говоря. Смятам, че един месец е достатъчен срок, за да се върнеш при някого. След това отново ще говоря. Нямам време да си прекарам остатъка от живота в моя хол, в очакване някой да ми се обади“.

75-годишния Томас Маркъл вече даде редица интервюта, в които критикува дъщеря си. Той я упрекна, че е предала цяла една държава заради няколко милиона. „Не мисля, че е била жертва на расизъм в Британия. Критиките бяха заслужени. Не може да проповядваш опазване на околната среда, докато в същото време пътуваш с частни самолети непрекъснато“, коментира още Томас Маркъл, пише „Дейли мейл“.

Томас Маркъл продължава да изнудва Меган сн. Инстаграм

Томас Маркъл продължава да изнудва Меган сн. Инстаграм

Той е привлечен и като свидетел в делото срещу Меган и един от британските таблоиди. Изданието твърди, че той доброволно е предоставил за публикуване съобщения, които са разменени между него и дъщеря му. Томас заяви, че ще даде показания в полза на вестника, ако бъде помолен да свидетелства.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар