Гери-Никол официално потвърди: Влюбена е в Даниел Илиев! (виж тук)

Гери-Никол официално потвърди: Влюбена е в Даниел Илиев! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Гери-Никол и Даниел Илиев са лудо влюбени!

ММА боецът ни и боксьор Даниел Илиев потвърди връзката си с поп певицата Гери-Никол. Това се случи преди броени дни в социалната мрежа. Мачото публикува за първи път обща снимка с яката дупара.

Гери-Никол

Гери-Никол лудна по боеца Дани Илиев

Кадърът е от почивката им в Тайланд, за която се заговори по-рано, но се гадаеше дали двамата са заедно в действителност или просто е съвпадение ваканцията им на едно и също място.

Ето и горещият кадър, който влюбените предоставиха на феновете си. Двамата гъзареят с бутилка Моет, която споделиха сред екзотиката на Тайланд. Самата Гери също публикува снимката и написа: „Happy Chinese New Year Love & Happiness to everybody“.

„Най-накрая да качите една снимка заедно“, радостно приветстваха официалното им афиширане на връзката фенове на спортиста. За по-малко от час кадърът събра над 5000 лайка.

Дани Илиев нашумя в жълтите хроники преди две години, когато се случи инцидент, в който той беше главно действащо лице. А мястото беше снимачната площадка на сериала „София Ден и Нощ“.

Тогава ММА боецът нападна екипът на продукцията от ревност, тъй като тогавашното му гадже – младата актриса Александрина Янкова, имаше любовни сцени. Чаровникът издивя от ревност и почна да раздава тупалки наред, припомнят злите езици.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар