След като БНТ го изрита: Камен Алипиев се дипломира! (още подробности)

Гласувайте за статията

Журналистът Камен Алипиев се дипломира след уволнението от БНТ!

Камен Алипиев – Кедъра, който миналата есен бе уволнен от БНТ, защото няма висше образование, се е дипломирал след 26-годишно прекъсване на следването си.

Камен Алипиев

Камен Алипиев най-после си получи дипломата

Дългогодишният спортен журналист не бил взел изпитите по кинезитерапия, спортна медицина, спортен масаж, социология и треньорска практика и зарязал следването си.

Кедъра е трябвало да се дипломира още през 1994 г. Тогава обаче семейството му живеело по квартири. И Камен пресметнал, че е по-наложително да наблегне на работата и изкарването на прехраната.

Едва, когато липсата на диплома станала проблем и го освободили от БНТ, той се дипломирал като бакалавър в Националната спортна академия. 53-годишният Кедър обаче продължава да е студент, тъй като е записал и магистратура.

„Моят договор беше прекратен, защото нямах висше образование. За сметка на това аз се дипломирах и записах магистратура. Тичам на училище, гледам напред!

Гледам с малко тъга към това, което се случи, защото смятам, че хората, които са лоялни и са работили толкова години на едно и също място, трябва да получат поне малка доза признателност, а аз на практика получих обида“, разкрива Кедъра.

Той не пояснява какво възнамерява да прави занапред. Сигурно е обаче, че няма да се пробва пак да се завърне в националната телевизия, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар