Светлана Гущерова в Пирогов! (още подробности за нея)

Светлана Гущерова в Пирогов! (още подробности за нея)
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова забелязана да чака пред приемното отделение в Пирогов!

През спешното на „Пирогов“ е минала преди дни Светлана Гущерова. Моделката е била забелязана пред един от кабинетите на приемното отделение на Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова беше забелязана да чака реда си в болницата, каква ли е причината?!

Гущерова изчакала търпеливо реда си, преди да бъде повикана от медицинската сестра. Светлана видимо не изглеждала болнава.

Но пък е възможно да е посетила спешен кабинет, веднага след като е почувствала някакво неразположение и да е решила незабавно да вземе мерки.

Гущерова е признавала, че със съпруга й Християн Гущеров искат да си имат още деца след дъщеря им Анелия-Добромира. Но ако поводът да потърси консултация с лекар е нова бременността, по-логичното е да отиде на гинеколог, а не при лекарите в „Пирогов“.

Същевременно моделката продължава да е активна в профила си в Инстаграм, затова се надяваме да е в цветущо здраве. И причината за визитата й в спешното отделение да е незначителна.

За това говори и отсъствието на съпруга й, който винаги и навсякъде е до нея. Ако, не дай Боже, на Светлана й беше зле, то Християн Гущеров нямаше как да не е там.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар