Елизабет Втора награди принц Уилям (Вижте как)

Гласувайте за статията

Принц Уилям с нова титла след напускането на Меган и Хари

Елизабет Втора награди принц Уилям след напускането на Меган и Хари. Херцогът и херцогинята на Съсекс вече са заедно в Канада и сякаш драмата в британския кралски двор постепенно отшумява.

И изглежда, че Елизабет Втора е решила да награди по-големия си внук – принц Уилям, като му даде нова титла. В събота кралицата определи херцога на Кеймбридж за Lord High Commissioner (лорд върховен комисар) към Църквата на Шотландия. На тази позиция принц Уилям ще стане официалният представител на монарха през Църквата на Шотландия, като по този начин ще извършва определени визити и церемониални задължения.

Херцогът на Кеймбридж поема поста от Ричард Скот, а при него титлата е била държана от принцеса Ан, пише life.dir.bg. Решението на кралица Елизабет Втора идва малко след като братът на Уилям – принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се оттеглиха като старши членове на кралското семейство. Миналата седмица те постигнаха известно споразумение за условията по това оттегляне.

След кратък преходен период, който приключва през пролетта на тази година, Меган и Хари ще се освободят от титлите си „техни височества“ и ще бъдат свободни да разделят времето и живота си между Великобритания и Северна Америка.

Елизабет Втора награди принц Уилям с нова титла след напускането на Меган и Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Елизабет Втора награди принц Уилям с нова титла след напускането на Меган и Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

По време на разразилата се кралска драма принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън продължиха непоколебимо да изпълняват всички свои задължения като част от кралското семейство. Вероятно това е и причината кралица Елизабет Втора да реши да натовари по-големия си внук с още повече почести и задължения. Уилям е президент на 4 организации, вицепрезидент на една и патрон на 12. Внукът на кралицата е почетен член и на още няколко организации. А новата титла носи на бъдещия крал още куп отговорности, с които трябва да се нагърби.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар