Тези снимки на DJ Дамян взривиха мрежата (ФОТО)

Гласувайте за статията

Според мнозина и той се е предал на порока

Скандални снимки на DJ Дамян взривиха мрежата.

На фотосите ясно се вижда DJ Дамян, който очевидно е на среднощен запой с приятели. Така и не става ясно кой е заснел пиянските изпълнения на DJ Дамян, но е факт, че картинката е доста грозна и отчайваща.

DJ Дамян

Според мнозина и той се е предал на порока

От плъзналите по медиите скандални фотоси се вижда, че секссимволът сред диджеите е прекалил с наздравиците. Видимо почерпеният DJ Дамян се е пльоснал на едно от сепаретата в дискотеката. Едва ли някой се съмнява, че е имал нужда от помощ, за да се прибере.

Не става ясно дали случката се разиграва на приятелска сбирка или е след участие на диджея. А както се вижда по програмата му напоследък, той е фрашкан с участия и кръстосва цялата страна. Вероятно многото работа е оказала влияние върху решението му да отпусне края, а преумората е помогнала на бързото въздействие на алкохола.

Намериха се и зложелатели, които пък го набедиха, че след толкова години в светските среди най-накрая се е предал на порока с чашката. Както знаем, от т.нар. хайлайф трудно някой може да излезе чист, без да се забърка с алкохол, наркотици и леки жени.

DJ Дамян от дълго време е обвързан с фолкпевицата Ваня. Явно изпълнителката на „Параноя“ е разпуснала юздите на мъжа си, който предпочита да скита с приятели по чалготеките, вместо да се прибере при нея, пише show.blitz.bg.

DJ Дамян

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар