Бомба довечера: Димитър Рачков очи в очи със Слави Трифонов в телевизията му! (виж тук)

Бомба довечера: Димитър Рачков очи в очи със Слави Трифонов в телевизията му! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков сяда на диванчето срещу Слави Трифонов тази вечер!

Конкуренцията в телевизионния ефир става все по ожесточена. След като Би Ти Ви обяви, че в понеделник, 27 януари, в ефира й стартира новото развлекателно „Вечерно шоу на Николаос Цитиридис“. Което ще се излъчва на мястото на предаването на Слави Трифонов, той реши да отвърне на удара.

Слави Трифонов

Слави Трифонов покани Рачков в шоуто си

В петък вечерта неговата 7/8 ТВ съобщи, че в понеделник специален гост на „Късното шоу на Слави Трифонов” ще бъде Димитър Рачков.

Досега господарят на ефира никога не е стъпвал при Дългия, защото двамата работеха в конкурентни медии – Нова телевизия и Би Ти Ви.

Как ще протече срещата между тях със сигурност ще заинтересова много зрители, които иначе щяха да гледат първото предаване на Николаос по Би Ти Ви.

Вечерното шоу на Цитиридис също има коз за зрителите – тогава ще стане ясно кой е вторият водещ на предаването. Но дали това ще е достатъчно да задържи зрителите пред екрана, няма как да разберем със сигурност.

Сигурни сме, че още във вторник сутрин и двете телевизии ще обявят, че са имали рекорден рейтинг. За да се подготви за сблъсъка в понеделник със своя наследник Слави бе поверил шоуто в петък на Камен Воденичаров.

Той за първи път се пробва като водещ на „Късното шоу на Слави Трифонов”. Така че само за три дни станахме свидетели на два прецедента.

Лице на Нова телевизия като Димитър Рачков отива при бившия най-сериозен конкурент на медията, а Воденичаров пое шоуто на Трифонов, с когото допреди години бяха смразени.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар