Памела Андерсън пусна първата си семейна снимка с Джон Питърс! (виж тук)

Памела Андерсън пусна първата си семейна снимка с Джон Питърс! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Памела Андерсън е щастлива с новия си съпруг!

Памела Андерсън сподели първата си снимка с филмовия продуцент Джон Питърс, откакто се венчаха по-рано тази седмица. Бившата половинка на френския футболен национал Адил Рами сияеше, докато докосваше главата си със 74-годишния си съпруг. Който позираше със слънчеви очила и не беше усмихнат.

Памела Андерсън

Звездата Памела Андерсън не крие щастието си

Двамата имат дълга история, която датира от преди 30 години, като Питърс дори предложи на актрисата преди време, но тя отказа.

52-годишната блондинка публикува черно-бяло фото с надписа „Щастлива двойка“. Тя публикува и снимка от 1989 г.,от първата им среща. Когато Хю Хефнър почина през 2017 г., Питърс си припомни първия път, когато се срещнал с Андерсън в имението на Playboy. Той разказа:

„Влязох и видях този малък ангел да седи на бара. Беше Пами. Беше на 19. Знаех, че ще бъде голяма звезда. В крайна сметка живеем заедно. Разбира се, Хефнър я обичаше и виждаше нейната красота. Памела беше момиче, което без грим беше разкошно. Тя беше много умна и много талантлива. “

Той добави: „Опитах се да я заговоря, казах: „Не работи за Playboy, съсредоточи се върху сериозната кариера. Тя каза:“ Вие сте луд. – Тя искаше да се снима за Playboy и направи 13 корици.“

Това е петият брак на Памела Андерсън. Тя беше омъжена за Томи Лий от 1995 г. до 1998 г., Кид Рок от 2006 г. до 2007 г. и Рик Саломон от 2007 г. до 2008 г., преди отново да мине под венчилото от 2014 г. до 2015 г.

Питърс е имал пъстър любовен живот, който включва 12-годишна връзка с Барбра Стрейзънд, започваща от 1974 г. Освен това е женен четири пъти, включително за актрисата Лесли Ан Уорън от 1967 до 1977 година.

Източник: Sportal

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар