Бомба: Веселин Плачков прави Мариана Попова актриса! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Мариана Попова става актриса благодарение на Веселин Плачков!

Поп певицата Мариана Попова ще става актриса. Брюнетката ще играе в нова театрална постановка, където ще си партнира с любимия си – актьора Веселин Плачков.

Мариана Попова

Мариана Попова иска да става актриса, любимият сбъдва мечтата й

Двамата подготвят въпросната пиеса от около половин година, но пазят това в тайна. Това ще е дебют за Мариана Попова. Която по всичко личи, че е решила да се преквалифицира от певица в актриса.

Репетициите вече текат с пълна сила. Не се издава обаче нищо около сюжета и това дали в постановката ще има други герои. Или Плачков и Мариана Попова ще се вихрят сами на сцената.

Както знаете, преди около месец двойката се премести да живее в Плевен. „Няма да се върна в София“, зарече се Мариана във Фейсбук и добави:

„Да има възможност да живееш спокойно, без задръствания, без стрес и на по-чист въздух е безценно! Да се преместим и да изнесем децата си от болен град с болни амбиции и изключително напрежение е едно от най-добрите решения, които сме вземали!

София отдавна не е моят град – онзи, зеленият, тихият, толерантният, романтичният. Тук, в Плевен, откривам спомена за моята София и ми е тихо… Боже, колко ми е тихо!“, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар