Алисия тръгна на уроци по астрология! (още подробности)

Алисия тръгна на уроци по астрология! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Алисия се запали по астрологията, взима уроци!

Поп фолк певицата Алисия, която от години е запалена по астрологията, е започнала да ходи на уроци при звездобройката Мария, която дава съвети в предаването „На кафе“.

Алисия

Певицата Алисия се запали по астрологията, която умело съчетава с работата и йогата

Известно е, че по време на ретроградния Меркурий певицата е в абсолютен застой, защото вярва, че не бива да подписва важни договори. Тъй като условията по тях ще се променят и желаното няма да бъде постигнато.

Също така насрочва важни срещи и пътувания за други дати, за да гарантира успешното им протичане. Смятайки също, че това е неблагоприятен период, Алисия отказва песни и участия, пише вестник Телеграф.

Припомняме, че преди броени дни Алисия призна, че най-накрая е намерила начин как да се бори със стреса. А именно – запали се страшно по йогата.

Изпълнителката от няколко месеца медитира в дома си или на огромния си двор. Бившата на Бирмата вече е задобряла. Тя внимателно следва стъпките и е истински мастър в източното изкуство.

„Време е за малко йога“, написа Алисия към снимка, на която бе заела поза „дърво“. Както знаем, йогата помага много за здравето, а и за пластичността. Така че мъжът до певицата трябва да е повече от доволен от хобито й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар