Кралица Елизабет Втора нанесе жесток удар по принц Хари!

Гласувайте за статията

Привидно в кралския двор всичко е както преди, но само привидно…

Кралица Елизабет Втора нанесе пореден удар по принц Хари, който е повече от жесток.

Драмата в британския кралски двор сякаш отшумява. Принц Хари и Меган Маркъл, са вече заедно в Канада. Изглежда, че британската кралица Елизабет Втора, е решила да награди другия си внук – принц Уилям, като му даде нова титла.

Елизабет Втора

Привидно в кралския двор всичко е както преди, но само привидно…

Кралицата определи в събота херцога на Кеймбридж и за Lord High Commissioner (лорд върховен комисар) към Църквата на Шотландия. На тази позиция принц Уилям ще стане официалният представител на монарха пред Църквата на Шотландия. По този начин ще извършва определени визити и церемониални задължения, уточнява dir.bg.

Уилям поема поста от Ричард Скот, а преди него титлата е била държана от принцеса Ан. Решението на Кралица Елизабет Втора идва малко след като братът на Уилям – принц Хари и съпругата му Меган се оттеглиха като старши членове на кралското семейство.

Миналата седмица кралското семейство постигна известно споразумение за условията по това оттегляне. След кратък преходен период, който приключва през пролетта на тази година Хари и Меган ще се освободят от титлите си „техни височества“. Така те ще бъдат свободни да разделят времето и живота си между Великобритания и Северна Америка.

По време на разразилата се кралска драма Уилям и Кейт продължиха непоколебимо да изпълняват всички свои задължения като част от кралското семейство. По всяка вероятност затова Елизабет Втора е взела решение да натовари по-големия си внук с още повече почести и задължения като същевременно удря тежко по Хари, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар