Софи Маринова взе крути мерки

Гласувайте за статията

Родата й не е никак доволна от това решение

От близкото обкръжение на ромския славей Софи Маринова издават, че напоследък изпълнителката е взела крути мерки.

Всички са наясно с факта, че отношенията между Софи Маринова и Гринго отдавна приличат на сапунен сериал. Това обаче далеч не пречи на фолк дивата и любимият й да творят нови и нови сюжети, с които да изумяват феновете.

Софи Маринова

Родата й не е никак доволна от това решение

Оказа се, че Софи Маринова отпуска ежедневно по 100 лв. на мъжа си Тодор Давидов – Гринго. Причината за това й решение е повече от основателна – желанието й да укроти комарджийския му мерак.

Припомняме, че Софи успя да сключи брак и да се разведе с мускулестия мачо само за половин година. Към днешна дата, той отново е на пълна издръжка на гласовитата си съпруга. В замяна на това Гринго от време на време го играе неин шофьор, пише „Уикенд“.

„Софи му дава по малко пари всеки ден, защото Гринго беше силно пристрастен към хазарта. Залагаше на футболни мачове, дърпаше ръчките на ротативките и ходеше по казина“, издават страховете на певицата от близкото й обкръжение.

След като се събра с Гринго, Софи Маринова спря да издържа цялата си многолюдна рода. Тя заявила на тримата си братя и снахите си, че им спира кранчето, защото има свое семейство. Това довело до сериозни панаири във фамилията. Родствениците й разбира се не останали никак доволни от решението й и я нарекли „неблагодарница“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар