Нещо страшно се случи с принц Хари след всички проблеми напоследък

Гласувайте за статията

Мълвата носи, че Меган е упражнила най-голям натиск върху него

След сериозния стрес и напрежението, което преживяха напоследък бившите вече херцози на Съсекс, с принц Хари се случи нещо страшно.

За никого не е тайна, че принц Хари и Меган Маркъл шокираха целия свят с решението да се откажат от кралските си задължения, които им налагаше статутът на кралското семейство.

принц Хари

Мълвата носи, че Меган е упражнила най-голям натиск върху него

Към днешна дата медиите, цитирани от tocka.com., съобщават, че най-големият натиск е бил упражнен от съпругата на принц Хари – Меган Маркъл. Поради тази причина принцът е претърпял нервен срив.

„Принцът просто не можеше да не забележи колко лошо се справя жена му с аристократичната роля. Страхуваше се, че Меган ще вземе сина им Арчи и ще го изостави. Всички тези обстоятелства взеха своя дан и в един момент той „се взривил“, дори тръгнал на психиатър, който го посещавал във вилата в Канада по време на коледните празници “, издава източник.

Той добавя, че Меган го е използвала и поради тази причина е успяла да го убеди, че е най-добре всички да се откажат от ангажиментите си и да тръгнат по своя собствен път, пише blitz.bg.

Със сигурност тежките дни за двойката тепърва предстоят. Мнозина обаче поставят под въпрос доколко принц Хари ще може да издържи на това напрежение и няма ли в определен момент да съжали, че се е доверил на съпругата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар