Не е за вярване! Любовникът на Дарина Павлова лъсна в…

Гласувайте за статията

Изглежда вдовицата на Илия Павлов е широко скроена личност

Любовникът на Дарина Павлова – Джулио Берути за пореден път доказа, че не му пука и е способен да се покаже по всякакъв начин на екрана.

Джулио, който години наред поддържа гореща интимна афера с Дарина Павлова, разкрива своите природни дадености не само пред нея, а пред всички.

Дарина Павлова

Изглежда вдовицата на Илия Павлов е широко скроена личност

Синеокият италианец, чиято кино кариера е покровителствана от Мадам Мулти, е прочут на Апенините със своите разкрепостени роли. Едва ли обаче вдовицата на Илия Павлов знае, че над голите изяви на надарения й любим воайорстват милиони любители на виртуалните интимни сцени.

Без всякаква цензура, анатомията на Берути се радва на особена популярност сред потребителите на няколко от най-популярните сайтове за възрастни в Интернет. Там всеки с воайорски наклонности напълно безплатно може да види гаджето на Дарина Павлова така, както тя го вижда в най-интимните им моменти.

Кадрите са от участието на Берути в „Голциус и компанията „Пеликан“ – филм на прочутия режисьор Питър Грийнауей, който обаче заради изобилието от горещи сцени, бе забранен за излъчване в Русия.

Явно Дарина Павлова е широко скроена и няма нищо против гаджето й да се подвизава гол пред тв камерата, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар