Няма да повярвате коя е новата изгора на Мариан Вълев-Куката

Гласувайте за статията

Връзката им е дошла като гръм от ясно небе за всичките им близки

Мнозина не могат да повярват коя е новата изгора на актьора Мариан Вълев, по-известен като куката.

Припомняме, че известността на актьора дойде с ролята на мафиота Росен Гацов-Куката от сериала „Под прикритие“.

Мариан Вълев

Връзката им е дошла като гръм от ясно небе за всичките им близки

Оказва се, че от известно време насам Мариан Вълев има нова тръпка.
50-годишният актьор си е изгубил ума по доста по-младата от него бивша гимнастичка Цвети Стоянова, която направи опит за самоубийство през 2016 година.

Връзката им е дошла като гръм от ясно небе за всичките им близки. Точно поради тази причина те все още не желаят да я правят публично достояние. Според запознати Мариан Вълев отдавна хвърлил око на хубавицата, а режисьорският му дебют – филмът „Лошо момиче“, бил вдъхновен именно от нея.

Творбата проследява живота на бившата шампионка по художествена гимнастика Жанета, която преживява семейна трагедия, става жертва на насилие и това я променя до неузнаваемост. Говори се, че актьорът отдавна се възхищавал на гимнастичката, а драматичният й живот го вдъхновил за сценария на филма „Лошо момиче“.

Някои от златните момичета на Илияна Раева взеха участие в лентата, ала не и най-близка до сърцето му била Цвети Стоянова. Тя отказала да се включи в актьорския състав с епизодична роля, но все пак го поздравила за добре свършената работа.

Хора от обкръжението на Мариан издават, че той издирил координатите й и поискал среща с нея под претекст, че иска да говорят по работа. Мариан Вълев й разказал за проекта си и тя останала впечатлена. Споделила, че темата на филма е интересна, но отказала да участва. Все пак двамата продължили да поддържат връзка и така постепенно се сближили. Днес са вече интимна двойка, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар