Нова драма в живота на Борис Дали след раздялата със съпругата му

Гласувайте за статията

Изглежда трудностите тепърва предстоят

Поп фолк певецът Борис Дали е изправен пред поредната сериозна драма след раздялата със съпругата му Лили Станчева.

Запознати издават, че Лили е избягала заедно със синовете им.
Чаровната брюнетка, която бе плътно зад гърба на чалга певеца 20 години, най-накрая вдигна ръце от разкрепостения му начин на живот. Поради тази причина, тя предприе сериозна крачка – да продължи напред като свободна жена.

Борис Дали

Лили се изнесла заедно с децата от дома им

Противно на клюките, че Лили е изгонила изпълнителя на „Пиян“ от семейната им къща в Бобовдол, истината се оказа съвсем различна. Станчева си e събрала багажа – и своя, и този на синовете си, и в момента Борис Дали обитава огромната си къща сам.

Лили и децата са се изнесли на квартира, издават бобовдолчани. Дори и след развода им, на Лили и Борис ще им се налага да се засичат очи в очи из градчето, тъй като брюнетката нямала намерение да напуска Бобовдол и да търси щастието си в столицата.

Решението й е продиктувано от това да не причинява допълнителен дискомфорт на децата си със смяната на училището и начина на живот. Новината за раздялата на Борис Дали и Лили шокира светските среди, тъй като бракът на изпълнителя на „Пайнер“ бе считан за един от най-здравите в бранша.

Инициатор на раздялата е била Лили. „Много са причините за раздялата ни. Не мога да вляза в калъпа, в който се опитват да ме сложат. Не се вписвам в неговия начин на живот. Светските среди изкривяват мисленето на хората за семейство и уют. Славата и блясъкът покрай Борис не ме промениха. Не мога да приема фалша и лицемерието в тези среди“, коментира тя пред онлайн изданието на в-к „Актуален глас“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар