Нещо горещо се случва в живота на Христина Балинска

0

Тя дори вече е свикнала с тази мисъл

Нещо горещо се случва в живота на синоптичката Христина Балинска.

За никого не е тайна, че от известно време насам, тя информира зрителите на БНТ за това какво ще бъде времето.

Съвсем скоро в семейството на Христина Балинска ще се случи нещо много хубаво – ще проплаче бебе. Дългогодишната водеща на времето по Би Ти Ви, която изненадващо смени ефира с този на БНТ, дори вече е свиквала с мисълта, че ще я наричат баба.

Христина Балинска
Христина Балинска харесва кандидат зетя

Христина Балинска, чийто личен живот е обвит в мистерия, има дъщеря Мария, която завърши Американския колеж в София. Наследницата й живее в Англия, а от доста време насам има до себе си сериозен мъж. При все, че двамата все още не са минали под венчилото, ще стават родители.

Като цяло личният й живот е обвит в мистерия

Синоптичката харесва кандидат зетя и одобрявала връзката им. Все още обаче не се чувствала напълно готова да бъде баба, защото и тя като Лили Иванова усилено крие възрастта си.
Едва преди няколко месеца стана ясно, че Христина всъщност е родена на 28 август 1966 г., а през миналото лято е навършила 53 г. Заради конкуренцията от млади колежки в бранша Балинска непрекъснато се подлага на какви ли не процедури, за да не им отстъпва по визия.

Но пък ги бие по изискано излъчване. Тя винаги се е стремяла да се облича елегантно и никога не се е появявала на екран без прическа. Стройната си фигура пък поддържала предимно с тенис, като уменията й в спорта вече били професионални и дори участвала в турнири с награди.

Колкото и да се стараела да прикрие ЕГН-то си, афинитетът на телевизиите към млади засукани и жадни за слава синоптички й изяде дългогодишното място в екипа на Би Ти Ви. Мълвата гласи, че дългокраката блондинка Натали Трифонова спретнала на Балинска жестока интрига. Именно заради това ветеранката била принудена да напусне тихомълком. Тя обаче прекъсна стажа си само за няколко месеца, тъй като получи покана да се присъедини към екипа синоптици на БНТ, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.