Камен Алипиев хвърли всички в шаш

Гласувайте за статията

Той не крие огорчението си

53-годишният спортен журналист Камен Алипиев, който през есента на миналата година бе освободен от БНТ, хвърли всички в шаш.

Дългогодишният спортен журналист се похвали, че вече се е дипломирал като бакалавър в Националната спортна академия. Студентският му живот обаче тепърва продължава, тъй като Камен Алипиев, по-известен като Кедъра, е записал и магистратура.

Камен Алипиев

Той не крие огорчението си

Договорът на Камен Алипиев бе прекратен с поемането на националната телевизия от новото ръководство, преструктурирането на дирекция „Информация“ и обособяването на отделна дирекция „Спорт“.

„Моят договор беше прекратен, защото нямах завършено висше образование. За сметка на това аз се дипломирах и записах магистратура. Тичам на училище, гледам напред! Гледам с малко тъга към това, което се случи, защото смятам, че хората, които са лоялни и са работили толкова години на едно и също място, трябва да получат поне малка доза признателност, а аз на практика получих обида“, разкри Камен Алипиев в кулинарното предаване „Черешката на тортата“.

По принцип Кедъра е трябвало да се дипломира още през 1994 г. Тогава обаче семейството му живеело по квартири и спортният журналист пресметнал, че е по-наложително да наблегне на работата и изкарването на прехраната.

Сега той вече е поправил пропуска от миналото си и преди държавния изпит е взел успешно изпити по кинезитерапия, спортна медицина, спортен масаж, социология и треньорска практика.

„Изключително съм впечатлен от отношението, което получих, прекрачвайки прага на НСА. Един от преподавателите – Лозан Митев, ме прегърна и каза: „Не се притеснявай, това е наша обща кауза.“ И всички хора, които срещнах след това там, се държаха толкова добре…“, посочва Кедъра, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар