Драго Чая изгуби тежката битка

Запознати издават, че отново е чукнал 100 килограма
0

Запознати издават, че отново е чукнал 100 килограма

Драгомир Драганов, по-известен като Драго Чая, изгуби тежката битка.

От близкото му обкръжение издават, че водещият на „БНТ на 60“, отново е качил килограми и дори е заформил шкембе.

Неотдавна Драго Чая посетил събитие, на което трудно успявал да прикрие наедрелите си форми зад широки черни дрехи.

Драго Чая
Запознати издават, че отново е чукнал 100 килограма

На друго парти пък бил заложил на черна роба, къси панталонки и черен шал, за да скрие килограмите в повече и огромния си корем. Според негови приятели той пак е заковал кантара на 100 килограма.
Затова и най-вероятно скоро пак ще се върне към спартанския режим, с който се втали преди години и стана слаб като вейка. Към днешна дата Драго Чая е зарязал спорта и ограниченията.

Позволява си тестено, сладко, готова храна от супера и сандвичи, които му бяха строго забранени преди година. След като смъкна цели 30 кг, той не спираше да се фука наляво и надясно, обикаляйки медиите, в които говореше за ударното отслабване.

Причината за рязкото му вталяване тогава бил злобен коментар от негов близък, който му казал, че е пълен и не стои добре на екран. Мълвата носи, че именно бившата шефка на БНТ Вяра Анкова повдигнала въпроса за килограмите му. Така след рождения си ден на 22 януари 2014 година Драганов се амбицирал и започнал спартански режим.

Напоследък явно доста се е разпуснал с храненето и това се е отразило на килограмите му

„Спрях млечни продукти, сол, захар, алкохол и гладувах цели 3 месеца. Принципно е стрес за организма, но на мен ми се отрази много добре. Бях на изследвания след този период и лекарите ми казаха, че имам показателите на 30-годишен младеж“, похвали се водещият тогава. Той се хранеше основно със свежи салати, овкусени с оцет или лимон и зехтин, но без никаква сол. Не близваше нищо пържено и тестено.

След като отслабна, започна и редовни тренировки във фитнеса, за да се стегне и постигна наистина забележителен резултат. „Човек трябва да знае, че предизвиква мнение с вида си. Преди в очите на хората аз бях пълен и ненужно суетен, сега изглеждам добре и така се чувствам“, разказа тогава Драго Чая.

След това, за да поддържа свалените килограми, започна да се храни според кръвен тест за непоносимост към храни. Правел си изследвания два пъти годишно, защото резултатите се променят. Хрупал постоянно ябълки, наблягал и на пресните зеленчуци. Шоколадът си го бил забранил изцяло, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.