Бащата на Тита фучи с превишена скорост

Гласувайте за статията
Патрулките в Силистра не смеели да спират Милен Пенчев

Бащата на певицата Тита – скандалният шеф на НОИ-Силистра Милен Пенчев, който миналата година бе арестуван за далавери с отпускани фалшиви пенсии, изобщо не спазва правилата за движение на пътя. На няколко пъти униформените го спирали, за да му правят забележка и наложат глоба за това, че лети със скорост над 60-70 километра над позволената – пише в. „Уикенд“.

Тогава държавният служител бе пуснат набързо от ареста и обвинението му се размина. След това гръмна скандал, че щедро спонсорира скъпи разкрасителни процедури на жена си, която от години не работела. На същото положение била и каката на Тита. 25-годишната госпожица нямала 1 ден трудов стаж зад гърба си, но винаги ходела издокарана в скъпи маркови дрехи. Посещавала топ заведения и пътувала по екзотични дестинации.

Тита пък станала звезда покрай Криско. Момичето толкова искало да се изявява пред прожекторите и да бъде забелязано, че се стигнало дотам да моли татко си да отпусне някой лев на Криско, че да може той да я лансира бързо и лесно.
Най-атрактивната от трите жени, поддържани от Милен Пенчев, била съпругата му Сиси. Миньончето извисявало снага малко над 150 см, но имало перфектно тяло и визия. Зад всичко това обаче стояли непрекъснатите козметични и хирургически интервенции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар