Седмичен хороскоп за 26 януари – 2 февруари, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Препоръката към вас е да не се разпилявате в различни посоки, а да сте концентрирани и добре организирани. Така хем ще бъдете по-спокойни, хем седмицата ще мине по-леко и по-приятно. Няма смисъл да се оплаквате от този или онзи, да се тревожите за бъдещето – ако можете, направете нещо сега, така че да подобрите положението си. В противен случай ще изхабите енергията си за напълно безсмислени тревоги и излишни битки.

Скорпион
Стремете се по правилен начин да разпределите изпълнението на обичайните си задължения, за да разполагате с повече време за отдих. Опитайте се да намерите съмишленици сред колеги, приятели или познати. Обмислете стратегията, която възнамерявате да следвате в професионалната сфера. Интуицията ще ви помага спокойно да приемате предизвикателствата при общуването с хората от прякото ви обкръжение.

Стрелец
Ще се отвори възможност да преодолеете някои затруднения на работното си място, чието разрешаване отлагахте пореди невъзможност да се справите с тях. Постигнатото от вас сега ще има позитивно отражение върху живота ви. С добре премислени стъпки спокойно ще градите настоящето и бъдещето си. Постарайте се да си създадете обективна представа за заобикалящата ви действителност.

Козирог
Не поемайте ангажименти, които не знаете дали бихте могли да изпълните. Избягвайте да правите каквито и да било промени в последния момент. Не се колебайте да предприемате решителни мерки срещу изпречили се на пътя ви неприятели – само на тази основа ще успеете да градите стабилността си занапред. Обръщайте внимание на детайлите, които в бъдеще биха могли да ви спестят множество неприятности в професионален и в материален план.

Водолей
Седмицата ще е успешна за вас, що се отнася до работата, финансите и творческите проекти. Ако сте по-внимателни,не бързате за никъде и следвате уверено пътя, по който сте поели, няма за какво да се притеснявате. Всичко ще върви нормално, а може да получите и награда – пари, възможност да се изявите или овации за положените усилия. В началото на седмицата няма да бъдете много продуктивни, но след това нещата ще се оправят.

Риби
В случай че се окажете изправени пред разрешаването на определени проблеми, то обезателно се съобразявайте с обстоятелствата, в които сте попаднали. Около средата на седмицата овладейте до тънкост умението да постигате желаното в професионалната сфера. Погрижете се за реализацията на инициативите, от които печелите добре. Чудесно би било да съчетаете изпълнението на служебните с личните си ангажименти.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар