Седмичен хороскоп за 26 януари – 2 февруари, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
През идните седем дни може да получите очаквано признание в работата, а също така и някаква награда – морална или финансова. Успехите обаче няма да дойдат наготово – всички облаги ще бъдат резултат от старанието, което сте положили през изминалите седмици и месеци. Периодът ще бъде особено благоприятен за онечи, чиято работа изисква повече сръчност и внимание към детайла.

Телец
Предстои ви една чудесна седмица – изпълнена с възможности за стабилизация и усъвършенстване в личностен и в професионален план. С каквото и да се захванете, работата ще ви спори и ще успеете да укрепите постигнатото до момента. Периодът може да не е така безоблачен за вас само ако сте оставили много недовършени дела и задачи – в тези случаи трябва да се заемете сериозно да довършите започнатото.

Близнаци
Започналите вече процеси напромени и осъзнаване ще търпят положително развитие. Не се учудвайте обаче, ако всичко изглежда постарому – позитивният развой за вас ще засяга по-скоро душевния ви свят и не е задължително веднага да даде отражение върху външните обстоятелства. Ще имате възможност да се освободите от излишен емоционален багаж – потиснати емоции, страх, гняв, вина, а също така и от нездравословни навици.

Рак
Искате или не, през дадения период ще трябва да мислите по някои практични въпроси – свързани с работа, с пари и с организацията и изпълнението на всекидневните ви задължения. За по-авантюристично настроените тези неща са твърде скучни и прозаични, но по-добре свършете каквото трябва, ако не искате да се натоварите в бъдеще. В работата обърнете внимание на малките детайли, тъй като точно те сега са особено важни.

Лъв
В края на януари ключът за успех в служебните дела е в това да вложите повече старание. Безсмислено е да бързате и да изисквате всичко да се случва на мига – така само ще се нервирате, че събитията се развиват твърде бавно и няма да успеете да осъвършенствате вече съграденото. През следващите дни възможности за изява и развитие в кариерата няма да ви липсват. Много от вас ще бъдат изправени пред предизвикателства.

Дева
Този път вие ще бъдете сред галениците на съдбата – желанията ви ще се осъществяват по-лесно и ще получите награда за упорството, което сте проявявали в миналото. Ключовата дума за периода е „подобрение“, като за всеки от вас то ще бъде в различна област. Общото ще се състои във възможността да развиете нещо, което вече сте създали и да се усъвършенствате.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар