Любимият на Дарина Павлова лъсна в голям скандал

Любимият на Дарина Павлова лъсна в голям скандал
5 (100%) 1 vote

Любимият на Дарина Павлова се оказа замесен в невероятен скандал

Италианецът Джулио Берути, който от години върти любов с Дарина Павлова, се оказа замесен в голям скандал. Оказа се, че не само Мадам Мулти се наслаждава на прелестите на младия актьор. В светлината, в която Дарина вижда Джулио в най-интимните им моменти, го виждат и потребители на сайт за възрастни.

Горещите кадри с Берути са част от „Голциус и компанията Пеликан“. Продукцията, която бе забранена за излъчване в Русия, е на режисьора Питър Грийнауей.

Със сигурност Дарина Павлова е запозната с изявите на любимия си. Едва ли това е проблем за вдовицата на Илия Павлов, която спонсорира кариерата на италианеца. Мадам Мулти одобрява изявите на младото си гадже и няма нищо против всички да го виждат в светлината, в която го вижда тя в най-интимните им моменти, пише ПИК.

Последната клюка около любовния живот на мафиотската вдовица гласи, че тя се е сгодила. Самата тя потвърди тези слухове като публикува снимка, на която се вижда огромен диамантен пръстен на ръката й. Дарина Павлова е категорична, че няма да мине под венчило. Поне в близко бъдеще тя не планира сватба с по-младия си любим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар