Истината: Ето защо Клои Кардашиян коментира снимка на Преслава

Истината: Ето защо Клои Кардашиян коментира снимка на Преслава
5 (100%) 1 vote

Ето каква е истината за коментара на Клои Кардашиян под снимка на Преслава

Преди време Преслава сама се похвали, че Клои Кардашиян е коментирала положително нейна снимка в мрежата. Известната инфлуенсърка написа под снимка на фолкаджийката, че е изключително красива. Тогава всички си задаваха въпроса какво търси Кардашиян в профила на Преси. Но мистерията най-после е разгадана.

Приближени до добричлийката разкриха каква е истината за коментара на известната инфлуенсърка.

Клои Кардашиян има хонорар не само за реклами, но и за коментари в мрежата. Според мълвата, заслугата за положителния коментар е изцяло на Павел. Мачото искал да изненада приятно любимата си и за целта се бръкнал дълбоко. Говори се, че за заветните две думички в профила на Преси, Клои Кардашиян е прибрала петцифрена сума, която й е била заплатена лично от Павел, пише ПИК.

Месец наред добричлийката е една от най-обсъжданите личности. Това се дължи на новата й визия. Преди няколко месеца тя взе решение да се подложи на ринопластика. Въпреки, че самата Преслава твърди, че е очарована от резултата, феновете й не са на същото мнение. Те са категорични, че любимката им вече не прилича на себе си и от предишната Преслава не е останала и следа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар