Анджелина Джоли е бясна на Брад Пит

Анджелина Джоли е бясна на Брад Пит
3.5 (70%) 2 votes

Анджелина Джоли е бясна на Брад Пит заради унижението, на което я подложи

Брад Пит разгневи Анджелина Джоли до краен предел. Актьорът подложи бившата си съпруга на невиждано унижение. Холивудската красавица дори не си направи труда да прикрие гнева си. Между двамата се заформи поредният скандал заради унижението, на което бе подложена Джоли на наградите SAG.

Приближени до холивудската красавица коментират, че тя дори не се впечатлила от близостта, която Дженифър и Брад Пит демонстрираха на събитието. Но буквално побесняла заради казаното от бившия й по време на събитието.

Актьорът коментира трудната роля, която изигра. Той заяви с ирония, че му се е наложило да играе мъж, който пуши трева, ходи без тениска и не се понася със съпругата си. Бившият на Джоли добави иронично, че този персонаж е пълна противоположност на него. Шегата развесели колегите му в залата, но и Анджелина Джоли, която не може да преглътне подобно унижение.

Раздялата й с Брад Пит е факт от 2016 година.  От този момент двамата са в постоянна война. Скоро бившите съпрузи заявиха, че повече няма да изнася в публичното пространство информация за личния си живот. И докато Анджелина спазва договорката, то Брад Пит не го прави и определено я поставя в изключително неудобна ситуация, пише Клюки.нет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар