Мария Игнатова натри носа на Димитър Рачков (Вижте как)

Мария Игнатова натри носа на Димитър Рачков (Вижте как)
4.5 (90%) 4 votes

Мария Игнатова става комедиантка

Мария Игнатова става комедиантка. До три пъти по-евтино се продава тв водещата, в сравнение със своя бивш възлюбен – Димитър Рачков. Детронираната господарка на ефира обяви първото си шоу, което ще прави в столичен клуб. Входът за достъп е 20 лева, докато билетите за „Забраненото шоу на Рачков“ стигат до 60 и се разграбват като топъл хляб.

Хубавата Мария стоя без работа цяла година. След като шоуто „Господари на ефира“ падна от програмата на Нова тв и така и не се намери друг желаещ да го излъчва, блондинката остана на улицата без резервен вариант  за дейност, с която да се издържа. Малко след този драматичен момент в живота си тя се раздели с любимия си Димитър Рачков, който носеше парите в къщата. И така Мария остана без пукната стотинка.

През тази година тя се пробва като манекенка и като текстописец при колежката си Александра Раева. Но се говори, че приходите от това били толкова нищожни, че се наложило да чука на вратата на бившия си мъж – Петко Димитров, за да го моли за пари, с които да свърже двата края.

Изглежда обаче, че тя най-накрая е видяла светлина в тунела на безпаричието си. Решила да прави собствено комедийно шоу, което ще представи за първи път в столичен клуб навръх Свети Валентин. По този начин тя ще се опита да натрие носа на Рачков и да му покаже, че тя също може да се изявява успешно като комик, пише „Уикенд“.

Дати

Засега са обявени само две дати за изявата й – 14-ти и 15-ти февруари. Но ако опитът е успешен, се очакват още представления. Самото шоу се нарича „Без грам инста-Срам“. Мария е обещала, че няма да излиза на сцената сама. Щели да я подкрепят и нейни приятели, но единственото обявено засега име е на най-вярната й дружка в шоубизнеса – Алекс Раева.

„Защо отказвам да бъда кифла? Има ли певици без ц*ци? Селско ли е в големия град? Кога е силен силният пол? Можем ли да ядем, без да пошираме и плейтваме?“, това казва Мария в част от авторекламата, с която се надява да привлече зрители за своето шоу.

Мария Игнатова натри носа на Димитър Рачков сн. Фейсбук

Мария Игнатова натри носа на Димитър Рачков сн. Фейсбук

В същото време Рачков се скъсва от работа. Той е обявил цяло турне в страната със своето „Забранено шоу“. Шоуто ще бъде в Русе, Шумен, Варна, Бургас, Велико Търново, а на 25-ти юни в зала „Арена Армеец“. Там, където билетите стигат 60 лева и се очаква да бъдат изкупени изцяло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар