Сбъдна се още едно пророчество на Филип Филипов

Гласувайте за статията

Още едно страшно пророчество на Филип Филипов се сбъдна

Китайската годината на Плъха започна със сбъдване на едно от страшните знамения на Филип Филипов. Известният астролог предсказа земетресение за началото на тази година. Както вече стана ясно, мощен трус разлюля Турция снощи. Бедствието в южната ни съседка бе с магнитуд 6,9 по Рихтер. В резултат от това десетки сгради бяха разрушени, а 20 души загубиха живота си. Очаква се броят на жертвите да се увеличи.

Филип Филипов преди години предсказа атентата на бургаското летище. Той направи пророчество и за катастрофалното земетресение в Перник. Астрологът не изключва вероятността да ни сполети ново бедствие.

Според казаното от него, земетресение може да разтресе България, Румъния, Турция или Гърция и това ще се случи в първите дни на Годината на Плъха, която започва на 25 януари.“.

Страховитата прогноза на Филип Филипов гласи още, че в Новолунието на 24.01 сериозна сеизмична опасност за България, Румъния, Турция и Гърция е изключително висока. С най-висок риск са зоните от 23 до 30 източен меридиан, за които важи код оранжево, а от 25 до 28 източен меридиан – код червено за сеизмична активност.

За съжаление в Турция продължават вторични трусове, чиято сила е над 5 по скалата на Рихтер. Сеизмолозите са на мнение, че те може да продължат цяла седмица, пише blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар