Деси Слава разочарова феновете си

Деси Слава разочарова феновете си
5 (100%) 1 vote

Феновете на Деси Слава са разочаровани

Деси Слава разочарова феновете си. Почитателите й отвъд Океана очакваха с нетърпение изявите й. Но се оказа, че певицата няма да ги зарадва с присъствието си. Това обяви самата тя. Пайнерката поясни, че изявата й се отлага заради проблеми с властите.

Деси Слава съобщи със съжаление, че не е успяла да се качи на самолета за Америка. Тя поясни, че преди години е имала забрана за влизане в САЩ. Но мярката е била отменена през 2016 година с помощта на адвоката на певицата. Оказва се, че към днешна дата забраната й все още важи заради промяна в закона.

Деси Слава изрази възмущението си от случващото се и допълни, че въпреки успешно издържаното интервю за работна виза е била върната на летището. Тя поясни, че не се отказва от турнето си и прави всичко възможно да й позволят полет до Америка. Изпълнителката поднесе извинения на почитателите си и заяви, че при първа възможност ще замине за САЩ, за да изпълни поетите ангажименти.

Тя заяви, че ако пропусне някой от концертите си, с организаторката на събитията ще направят всичко възможно изявите да бъдат преместени на друга дата.

В мрежата Деси Слава се обърна към почитателите си с молба да проявят разбиране, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар