Християн Гущеров се бръкна дълбоко

Християн Гущеров се бръкна дълбоко
5 (100%) 1 vote

Милионерският наследник Християн Гущеров се бръкна дълбоко

Християн Гущеров вече може да се похвали с шофьорска книжка. Милионерският наследник е с възобновени шофьорски права, тъй като изтече присъдата, която той получи за причиненото от него пътно меле. Пътният инцидент бе съпроводен и с масов бой с негово участие. Скандалната случка се разигра на 20 януари 2018 година.

Преди няколко дни 31-годишният нарушител се явил в КАТ, за да получи лично отнетата му преди 2 години шофьорска книжка, пише БЛИЦ.

Служител на „Пътна полиция“ споделя, че наследникът на Добромир Гущеров чинно заплатил наложената му административна глоба в размер на 2000 лева, отбелязва БЛИЦ, позовавайки се на „Уикенд“.

Това означава, че той вече има право сам да управлява лъскавите си автомобили. Приближени до него споделят, че по този повод той си е поръчал последен модел джип „Мерцедес“ GLS от Германия, който струва близо 300 000 лв. Милионерският наследник вече фучи из софийските улици. Стария си джип той е предоставил на охранителите си.

Християн Гущеров влезе в полицейските хроники след ареста си през януари 2018 година. Тогава заедно с шестима други мъже той участва в масово меле на улица в столичния квартал „Бояна“. Неговата половинка се оказа в дъното на този скандал и тя също стана свидетел на мелето, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар