Христина Балинска показа щерка си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Христина Балинска избягва да говори за личния си живот

Христина Балинска е от тв водещите, които упорито пазаят личния си живот в тайна. За дългогодишната водеща на прогнозата за времето по Би Ти Ви, която вече е част от екипа БНТ, се знае изключително малко. Скоро в семейството й ще проплаче бебе. Дъщеря й ще я дари с внуче. Христина вече свиква с мисълта, че вече ще стане баба.

Наследницата на Балинска – Мария завърши Американския колеж в София. Младата дама живее в Англия. От дълго време тя има сериозна връзка, но с любимия й все още не са минали под венчилото.

Синоптичката одобрява зетя, но все още не се чувства готова да стане баба и усилено крие възрастта си.

Скоро стана ясно, че Христина Балинска е родена на 28 август 1966 г. Миналата година тя навърши 53 г.

Заради конкуренцията в бранша водещата на прогнозата за времето непрекъснато се подлага на разкрасяващи процедури. Тя залага на елегантно облекло и стилна прическа.

Фигурата си поддържа предимно с тенис. Уменията й в тази област вече са професионални и тя има няколко спечелени награди от турнири.

Но въпреки усилията, които полага да изглежда добре, очарователната Натали Трифонова буквално отвя Христина Балинска. Ако се вярва на слуховете, по-възрастната синоптичка напуснала бТВ заради интрига от страна на по-младата си колежка, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар