Светлана Гущерова в „Пирогов“

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова е била засечена в „Пирогов“

Светлана Гущерова е била в „Пирогов“, узна Hotnews. Преди няколко дни моделката е била засечена пред един от кабинетите на приемното отделение на Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицинска помощ.

Милионерската съпруга изчакала търпеливо реда си. Светлана чакала редом с останалите пациенти, преди да бъде повикана от медицинската сестра да влезе в кабинета.

Очевидци споделят, че половинката на Гущеров не е имала вид на болна. Не е изключено да е посетила спешния кабинет заради временно неразположение. Вероятно тя не се е почувствала добре и е решила да вземе мерки веднага.

Наскоро Гущерова призна, че със съпруга й Християн мечтаят за още деца и се надяват много скоро да успеят да реализират мечтата си. Бившата плеймейтка се надява, че след появата на дъщеря им Анелия-Добромира, тя ще успее да дари любимия си с поне още едно дете.

Ако поводът за посещението й в болницата е нова бременността, в случая е редно тя да посети гинеколог.

Половинката на Християн Гущерова продължава да е все така активна в профила си в Инстаграм. Вероятно тя няма сериозен здравословен проблем и е посетила болничното заведение заради временно неразположение, което бързо е отшумяло, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар