Приятелка на принцеса Даяна разкри истината за оттеглянето на Хари и Меган Маркъл

Приятелка на принцеса Даяна разкри истината за оттеглянето на Хари и Меган Маркъл
4 (80%) 2 votes

Приятелка на покойната принцеса Даяна разкри какво стои в основата на решението на Хари и Меган Маркъл да напуснат кралското семейство

Бившата редакторка на „Vanity Fair“ – Тина Браун, която бе приятелка на покойната принцеса Даяна, проговори за оттеглянето на принц Хари и Меган Маркъл.

Тина е автор на биографията на покойната принцеса. В новинарската емисия „Today“ тя заяви, че принцът не се чувствал като равноправен член на кралското семейство.

Тя допълни, че той е бил много тъжен след приключването на службата му. Преходът, за който се подготвят Уилям и Чарлз, се отразява негативно на Хари и той се чувства изолиран, убедена е приятелката на неговата майка.

Тя заяви, че в монархията всички играят в отбор за един човек и това предполага изпълнението на множество ангажименти.

Тина Браун е категорична, че второстепенната роля никак не се е понравила и на херцогинята, която също се е почувствала подценена.

Тя е на мнение, че Кралицата ще остави отворена врата пред Меган и Хари и няма да отнеме титлите им, за да имат възможността един ден да се върнат, ако решат. Редакторката допълни, че Хари е втори по популярност в кралската фамилия и в това отношение е много ценен, пише kliuki.ws, позовавайки се на standartnews.com.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар