Мария откровено за баща си: Всеки сам си носи кръста (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Мария стои на тъмно, не могат да си плащат тока

Мария е имала доста трудно детство. Поп фолк изпълнителката започва да работи от малка, за да помага на майка си. „Работила съм немного неща. От съвсем малка се занимавам с музика. Вече станаха 30 години, тъй като работя от 8-годишна. В петък и събота пеех в една вариететна програма в  Стара Загора, за което получавах хонорар.

За никого не е тайна, че нашата майка ни е отгледала сама със сестра ми и сме имали нелеки моменти в живота си. Трудностите, с които сме се сблъсквали, са възпитали в мен качеството да вървя напред, да се трудя и да се боря“, казва Мария, пише „Уикенд“. Поп фолк изпълнителката не се срамува от факта, че е стояла на тъмно, защото не са можели да си плащат тока. „Това е самата истина, но не се срамувам. И към днешна дата има много хора, които изпадат в подобно положение.

Животът е училище. Майка ми е била съвсем млада, когато е останала сама с мен и сестра ми. Към днешна дата и аз съм родител и свалям шапка на мама, че в крехка възраст се е оправила с две деца“, казва поп фолк изпълнителката.

Развод

Майката и бащата на Мария се развеждат, когато тя е на 5 години, но поп фолк изпълнителката е категорична, че не са й липсвали „обич и топлина“. На въпроса дали е простила на баща си  Панайот Киров , певицата отговаря: „Не обвинявам абсолютно никого. Кой какво е решил за себе си, не ме занимава. Не мога да бръкна на никого в душата, а и нямам време, желание и енергия за това. Всеки сам си определя кръста и определя кой човек е важен за него и кой не.

Според Мария всеки сам си носи кръста в този живот сн. Инстаграм

Според Мария всеки сам си носи кръста в този живот сн. Инстаграм

В един момент на теб някой не ти е спешен и приоритетен, само че след това ти на него не си му важен. Хората допускат грешки. Аз лично не харесвам и не уважавам безотговорността. Смятам, че съм длъжна да давам на моето дете всичко, което е по силите ми, да се боря за все повече и повече“, казва изпълнителката. На въпроса дали помага на близките си финансово, Мария споделя, че при тях „няма такива помощи“, защото „те са едно цяло“ и „всичко е общо“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар