Диляна Попова разкри защо спорят с Асен Блатечки (Вижте тук)

Диляна Попова разкри защо спорят с Асен Блатечки (Вижте тук)
3 (60%) 1 vote

Диляна Попова търпи критика

Диляна Попова разкри защо спорят с половинката й Асен Блатечки. Актрисата гостува в предаването „Култ“ по Би Ти Ви, където говори за своята професионална кариера и как сериалите, в които е участвала, са променили живота й.

„Останалото е пепел“ – това е името на историческия филм, посветен на българския финансист, дипломат и политик Атанас Буров. В ролята на самия Буров ще влезе актьорът Асен Блатечки, а другите две главни роли ще бъдат изиграни от половинката му в живота – моделът и актриса Диляна Попова и от американския актьор Нейтън Купър. Премиерата на филма е през февруари.

„Потопих се в истинското кино. Екипът беше страхотен, костюмите са автентични и наистина се пренасяш в друго време. За мен това е най-ценното в киното, че можеш да се поставяш в ролята на различни характери и това те обогатява по някакъв начин“, разказва за филма Попова.

Кариерата й започва като модел, много бързо заминава в чужбина и става един от най-добрите български модели, работещи извън страната. Днес Диляна Попова признава, че вече има лукса да избира ангажиментите си. Тя е един от малкото родни модели, който доказва качествата си като актриса без да е завършила НАТФИЗ.

През годините се снима във филмите „Love.net“, „Завръщане“, „Още една мечта“, „Революция Z“ и други. Но признава, че често гледат на нея с пренебрежение, именно защото няма диплома за актриса.

Стимул

„Сериалите на Би Ти Ви ми дадоха стимул и самочувствие и смятам, че докато ме търсят и ме канят за дадени роли, значи това е техен избор. Не мога да накарам някой на сила да ме вземе. Ако режисьорите и продуцентите смятат, че съм подходяща за някоя роля, разбира се, че ще я взема“, казва Диляна.

Диляна Попова разкри защо спорят с Асен Блатечки сн. btv.bg

Диляна Попова разкри защо спорят с Асен Блатечки сн. btv.bg

Попова споделя още, че за ролята си във филма за Буров половинката й – актьорът Асен Блатечки, много й е помагал, но и често я е критикувал. „Аз търпя на критика и честно казано обичам да ми казва тези неща, защото смятам, че тя е градивна. Дори по време на филма имахме моменти, в които се карахме и той ми казва: „Ето ти тук си прецака всичко, защото направи това“. Аз отвръщам: „Защо ми го казваш сега, вече го заснехме“… Естествено, съвсем нормално е, но успяваме да разделяме професионалното от личното и не се сърдим. Това е една друга линия от нашите отношения“, разказва Диляна, пише btv.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар