Изненадваща промяна в живота на Нора Шопова

Гласувайте за статията

Според мълвата получава много по-високо възнаграждение

Изненадваща промяна споходи живота на бившия модел Нора Шопова, след като напусна ефира на Нова тв.

Припомняме, че известно време Нора Шопова информираше зрителите на Нова тв за прогнозата за времето.
Към днешна дата обаче, тя се развива в съвсем ново поприще, след като се сбогува с кариерата си на синоптичка.

Нора Шопова

Според мълвата получава много по-високо възнаграждение

Красивата моделка, която е магистър по „Право“, е била поканена в консултантската фирма на половинката си Траян Косев. Освен това мълвата носи, че там тя взима двойно по-голяма заплата от досега.
Столични клюкари свързаха напускането на Нора Шопова с пререкания с колежката й Никол Станкулова. Всъщност двете са в прекрасни отношения, а решението на Нора Шопова било взето преди повече от половин година.

Красавицата нямала намерение да се задържа дълго в телевизията, тъй като искала да работи по специалността си. Половинката й Траян Косев отдавна й предлагал да започне в неговата фирма, но Нора отлагала промяната.

Гаджето й е съосновател на консултантска компания, занимаващи се с правни и бизнес услуги и Нора предпочитала да започне в независима фирма, разказват нейни колеги. С времето обаче осъзнала, че трябва да натрупа опит, за да бъде забелязана от някоя от водещите компании у нас. Шопова вече е започнала работа при гаджето си и според запознати се справя изненадващо добре, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар