Слави Трифонов готви тежък удар по Николаос Цитиридис още в първата вечер на шоуто му

Слави Трифонов готви тежък удар по Николаос Цитиридис още в първата вечер на шоуто му
3 (60%) 1 vote

Дали този трик няма да се окаже препъни камък за новото шоу на Би Ти Ви?

Слави Трифонов готви тежък удар по Би Ти Ви и по-специално по „Шоуто на Николаос Цитиридис“, което през последните няколко дни се рекламира доста шумно.

Припомняме, че „Шоуто на Николаос Цитиридис“ стартира в понеделник (27 януари) в ефира на Би Ти Ви.

Слави Трифонов

Дали този трик няма да се окаже препъни камък за новото шоу на Би Ти Ви?

В късните часове на петъчната вечер (24 януари) от 7/8 ТВ изпратили съобщение до медиите за по-специално и различно шоу на Слави. Специален гост във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ в понеделник ще бъде невероятният Димитър Рачков, пише в съобщението.

„Дали за първи път ще видим Краси Радков и Димитър Рачков един до друг? Какво ще поиска Рачков от Слави и кой от двамата ще е господар на ефира ще видим в понеделник от 22 часа“, обявиха от 7/8 ТВ.

Задава се титаничен сблъсък

Шоуто на Цитиридис пък стартира в 22,30 ч. – времето, в което се излъчваше и „Шоуто на Слави“ по Би Ти Ви – едва половин час по-късно от излизането на Трифонов в ефира на собствената му телевизия. На практика по едно и също време.

В чий ефир ще бъде Димитър Рачков, беше дълго обсъждана тема месеци наред, преди Би Ти Ви да обяви вечерното си шоу и новия му водещ. Едно от най-тиражираните предположения беше, че талантливият актьор може би ще води забавното предаване по Би Ти Ви.

Друга версия бе, че „Господари на ефира“, което от близо 2 години не се излъчва по Нова тв, а само онлайн, ще стане част от програмата на 7/8 ТВ.

За слуховете допринасяше и самият Рачков, който през смях обясняваше от екрана на „Маскираният певец“ (Нова тв) как отива при Слави, който уж му обещал сериозни хонорари.

В крайна сметка се видя, че нищо от писанията по жълтите вестници не е вярно.
Предстоящото предаване на Слави Трифонов очевидно е отговор на шумно рекламираното ново шоу по Би Ти Ви, пише 24chasa.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар