Планът на Меган Маркъл е пред провал. Ами сега?

Гласувайте за статията

Хоризонтът става все по-черен

Колкото и добър да е планът на бившата херцогиня на Съсекс – Меган Маркъл по всичко личи, че той е пред провал.

Припомняме, че в края на миналата година тя подаде документи, за да регистрира своята титла като търговска марка. Изданието „Дейли мейл“ дори публикува на страниците си документи от патентното бюро във Великобритания.

Меган Маркъл

Хоризонтът става все по-черен

В книжата на службата за интелектуална собственост се казва, че под марката „Sussex Royal“ могат да се продават десетки стоки. В това число са включени тениски, чорапи, панталони, пижами. Към списъка са добавени и други предмети, като писалки, моливи, списания, вестници, учебници.

Тази новина накара тогава членовете на британското кралско семейство да потънат вдън земя от срам, заради й. Разбира се тогава все още не се знаеше, че тя и Хари готвят нов и много по-голям удар за британската монархия – а именно да се отцепят от нея.

Сега когато те вече не са част от Бъкингамския дворец и правят планове за това как да бъдат „финансово независими“ получиха първи жесток удар. Той дойде от много изненадващо за тях място. Ударът им бе нанесен от Бенджамин Уорчестър от Виктория – Австралия.

Дали има план „Б“?

За него се смята, че е работил като лекар в NHS в Лондон в периода от 2011 до 2014 година и е учил медицина в „University College London“. Оказа се, че опитът на принц Хари и Меган Маркъл да запазят марката „Sussex Royal“, е бил блокиран именно след оплакване от медика.

Двойката има желание да използва името, за да стартира фондацията си и да печели милиони от маркови стоки. Но сега оплакването на Бенджамин Уорчестър като нищо може да спре мераците им, тъй като делото по патента може да се проточи повече от година.

Междувременно кралица Елизабет II, за чието здраве появиха притеснителни новини, все още не е решила дали да разреши на отцепилия се Хари и жена му да използват „кралската“ част от името си, което да им донесе милиони.

Така и не става ясно на този етап какви точно са мотивите на лекаря да оспорва патентното право върху марката. Но няколко неща са ясни – процесът ще е дълъг, а дотогава Меган и Хари нямат право да произвеждат чорапите си, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар