Пореден тежък удар за милиони по Меган Маркъл и принц Хари

Гласувайте за статията

Този път ударът идва от изненадващо място

Бившата херцогиня на Съсекс – Меган Маркъл, понесе поредния тежък удар за милиони.

В края на миналата година стана ясно, че тя е подала документи, за да регистрира титлата си като търговска марка.

Меган Маркъл

Този път ударът идва от изненадващо място

Тогава от в. „Дейли Мейл“ публикуваха документи от патентното бюро във Великобритания. В книжата на службата за интелектуална собственост се казва, че под марката „Sussex Royal“ могат да се продават десетки стоки, включително тениски, чорапи, панталони, пижами и други предмети, като писалки, моливи, списания, вестници, учебници.

Тази новина накара тогава членовете на британското кралско семейство да потънат вдън земя от срам, заради постъпката на Меган Маркъл. Разбира се тогава все още не се знаеше, че тя и Хари готвят нов и много по-голям удар за британската монархия – а именно да се отцепят от нея.

Все още не е ясно какви са мотивите му

Сега когато те вече не са част от Бъкингамския дворец и правят планове за това как да бъдат „финансово независими“ получиха първи жесток удар. Той дойде от Бенджамин Уорчестър от Виктория – Австралия. За него се смята, че е работил като лекар в NHS в Лондон от 2011 до 2014 година и е учил медицина в „University College London“.

Оказва се, че опитът на принц Хари и Меган Маркъл да запазят марката „Sussex Royal“,е блокиран именно след оплакване от медика. Двойката има желание да използва името, за да стартира фондацията си и да печели милиони от маркови стоки. Но сега оплакването на Бенджамин Уорчестър като нищо може да спре мераците им, тъй като делото по патента може да се проточи повече от година.

Междувременно кралица Елизабет II, за чието здраве тези дни се появиха притеснителни новини, все още не е решила дали да разреши на отцепилия се Хари и жена му да използват „кралската“ част от името си, което да им донесе милиони. Какви са мотивите на лекаря да оспорва патентното право върху марката така и не става ясно. Но няколко неща са ясни – процесът ще е дълъг, а дотогава Меган и Хари нямат право да произвеждат чорапите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар