Съдбата поднесе изненадващ подарък на Виктор Калев

Гласувайте за статията

Виктор и Ваня израснали заедно в родния им Златоград

Съдбата поднесе изненадващ подарък на актьора Виктор Калев.

Запознати издават, че изненадата се случила по време на гастрола на актьора в Плевен преди броени дни, където гостува с „Грламофонът“.

По време на спектакъла съвсем ненадейно Виктор Калев се озовал очи в очи с най-добрата си приятелка от детството.
За абсолютно ненадейната среща актьорът разкри в профила си във Фейсбук.

Виктор Калев

Виктор и Ваня израснали заедно в родния им Златоград

„Благодаря ви, че бяхте с мен, Плевен! След трийсет години с мен беше и детската ми приятелка – красивата Ваня! Трогващо, треперещо“, написа Калев. В публикацията му, макар и кратка, „звучеше“ вълнението, което е изпитал със своята някогашна дружка.

Виктор и Ваня израснали заедно в родния им Златоград. Двамата били неразделни някъде до средата на тийнейджърските си години, когато поели по различни пътища. После, когато и Виктор се преместил в София заради следването си в НАТФИЗ „Кръстю Сарафов“, съвсем си изгубили дирите.

Чак сега, 30 години по-късно, талантливият актьор и Ваня имали шанса да си припомнят добрите старите времена, благодарение на „Грамофонът“.

Припомняме, че специално за спектакъла в Плевен, пропуските се изчерпали за по-малко от час. Дори местата и за февруарските спектакли в Смолян, Габрово и София също са изчерпани.

Виктор Калев категорично отрича плъзналите напоследък слухове, че се е върнал в екипа на Слави Трифонов. „Може би ще разочаровам тв зрителите – не съм се върнал при Слави… Благодаря ви, че ме питате, защото искам веднъж завинаги да спрат спекулациите за конфликт помежду ни.

Слави винаги се е отнасял с респект и уважение към мен, никога не се е държал лошо, затова работих с него цели 12 години. Никога не сме имали проблеми помежду си.
Просто, когато си тръгнах, бях на етап от живота си, в който исках аз да бъда сам продуцент на себе си. Благодарен съм на екипа за всичките години, в които сме работили заедно“, категоричен е Калев, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар