Докато две от тризначките мизерстват, третата… Преглеждания: 3787

Преди няколко месеца Карбовски им изпрати пари да се приберат в България
0
1/5 - (1 vote)

Преди няколко месеца Карбовски им изпрати пари да се приберат в България

Макар от известно време тризначките, които станаха известни покрай участието си в Биг Брадър да живеят в Англия, те не спират да изумяват обществото.

Оказва се, че две от тризначките мизерстват изключително жестоко в Англия, докато в същото време третата тъне в невиждан лукс.

тризначките
Преди няколко месеца Карбовски им изпрати пари да се приберат в България

Запознати издават, че Вяра и Надежда, са принудени буквално да живеят в кочина. В същото това време, Любов се радва на живот, пълен с всевъзможни удобства.
„Три дни сме в емърджарси (т.е. emergency – спешна помощ, бел. авт.), която ни тормози, малтретира и манипулира! Като концлагер е!“, оплакаха се Вяра и Надежда, които очевидно са попаднали като във филм на ужасите в Англия, където живеят от няколко години.

От няколко месеца риалити звездите са без покрив над главата, безработни и сред бездомници, а местна организация ги е приютила, давайки им подслон и храна, пише „Хотарена“.

Тези сякаш са магнит за неприятности

Всъщност колоритните блондинки не за пръв път попадат в такива условия. Преди няколко месеца се наложи Карбовски да им изпрати пари, за да се върнат в България. Вяра и Надежда вдигнаха доста шум в социалните мрежи с твърдението си, че са станали жертва на световна конспирация за отнемане на лични данни.

След като се прибраха в родината си уж имаха намерение да работят, но само месец по-късно се озоваха обратно в Англия. Там отново започнаха да търсят помощ от приятели в социалните мрежи.
„Майка и дъщеря ни поканиха да живеем при тях на квартира, а сега ни искат 1440 паунда. Хора, помогнете, този лош късмет край няма. И в България не можахме да си намерим работа, само предложения да си продаваме телата“, проплакаха двете.

Междувременно сестра им Любов, която също живее в Англия, не спира да демонстрира охолния си живот. Лав Станчева, както самата тя се преименува, се радва на просторно и уютно жилище в престижен лондонски квартал. В него тя отглежда едногодишната си дъщеричка заедно с половинката си и всеки ден публикува снимки, с които да дразни сестрите си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.