Мариана Векилска не прилича на себе си (ФОТО) Преглеждания: 4347

0
5/5 - (1 vote)

Процедурата струва около 2 хиляди лева

Със сигурност, ако видите как изглежда Мариана Векилска към днешна дата, няма да я познаете.

От близкото й обкръжение издават, че напоследък Мариана Векилска е ту тук, ту в Брюксел, където има престижна работа. В родината си се завръща заради децата й. като че ли обаче все още не е съвсем наясно къде иска да бъде.

Мариана Векилска
Процедурата струва около 2 хиляди лева

Факт е обаче, че докато телевизионерката е у нас, се разкрасява повече от щедро.
Мариана Векилска посетила столична клиника по дерматология, за да се подмлади и да избистри тена на лицето си така, че да не й личат 45-те години, на които е.

И явно е останала толкова впечатлена от процедурата, че дори е направила клипче на това, което й се случва. Очевидно по този начин се опитва да покаже на последователите си колко е старателна в грижите си за външния вид.
Те обаче, повече се вълнуват от две неща – кой финансира глезотийките й в салоните за красота, както и дали има нова любов в живота й, пише show.blitz.bg.

Прави впечатление, че само в рамките на няколко месеца, Мариана Векилска се е тунинговала като плеймейтка. Последната терапия, на която се е подложила, е новият писък в естетиката, който представлява вкарване на четири вида филъри за опъване и стягане на кожата едновременно. Процедурата струва около 2 хиляди лева. Освен това солидно е напомпала устните си с хиалурон. И докато последната й изгора Калин Врачански отдавна я замени с друга, тя като че ли все още няма мъж до себе си, пише zajenata.bg.

Мариана Векилска

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.