ЦРУ офицер разкри: Свалянето на самолета в Иран беше с цел световен конфликт! Русия спаси ситуацията на косъм!

Гласувайте за статията

ЦРУ офицер разкри, че свалянето на самолета в Иран е било планирало

ЦРУ офицер направи скандални разкрития. По думите му кибератака от страна на Пентагона е довела до свалянето на самолета в Иран. В последния момент намесата на Русия спряла развитието на кризата. Но светът за малко се разминал със световен конфликт.

Филип Джералди, бивш експерт по борба с тероризма в САЩ, твърди, че Пентагона може да е извършил няколко кибератаки върху иранската система за противоракетна отбрана, за да причинят катастрофата с украинския самолет.

Експертът обяснява, че операторът на противоракетната отбрана е получил съобщение за нарушение, а радарът му изключил за няколко минути след това.

„Изключването на устройството, което автоматично би уведомило оператора, че машината е цивилна, всъщност е явно доказателство за вражеска намеса. Операторът е бил внимателно информиран във връзка с възможността за появата на американски ракети“, казва още Джералди.

Бившият експерт твърди още, че ракетните системи Тор, които Иран ползва са лесни за манипулиране и радарът е изключил съвсем навреме за свалянето на украинския самолет, а катастрофата да се припише на иранските власти.

По думите му Пентагонът разполага с технология, която да „измами“ неприятелските радари с лъжливи движения в целта.

Същата технология може да се използва и за промяна или маскиране на радара на цивилния самолет по такъв начин, че да изпрати лъжлива информация за локацията. САЩ има възможност да води електронна война, както и да променя сигналите на машините. Израел също“, твърди още Джералди.

Рохани вече обвини САЩ, за свалянето на украинския самолет, твърдейки. „Коренът на всяка трагедия се крие в Америка, така че не можем да го изключим като причина за трагедията“.

ЦРУ офицер със скандални изявления срещу Пентагона сн. You Tube

ЦРУ офицер със скандални изявления срещу Пентагона сн. You Tube

За щастие на планетата и за съжаление на ястребите в Пентагона, Русия и Китай намесили в ситуацията и предотвратили войната. Само заради настояването на Москва  и Пекин, в  Техеран се въздържали от открита атака срещу американските интереси в Близкия изток и се ограничили до ракетните бази в Ирак и Дубай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар